VIsites

contadores para web

viernes, 23 de septiembre de 2016

Resum de la setmana (19 al 23 de Setembre)


Aquesta setmana a projectes hem començat a treballar en el projecte de alimentació.

Vam mirar fotos d’un fotògraf que va anar pel tot el mon fotografiant famílies amb la seva compra setmanal. Vam observar moltes diferències entre família i família. Vam parlar dels motius i vam decidir fer el mateix projecte amb nosaltres mateixos i les nostres famílies.
Aquí teniu el link del projecte:

http://www.unitedexplanations.org/2013/07/30/somos-lo-que-comemos-la-dieta-alimentaria-alrededor-del-mundo/

El dimarts vam fer mates llengua i cinefòrum. Aquesta vegada vam veure la pel·lícula de Patch Adams, ens va agradar molt perquè es molt divertida i vam aprendre moltes coses amb aquesta pel·lícula. En Patch Adams va introduir la “risoterapia” als hospitals i ens ensenya a prendre la vida amb humor i que ajudar als altres a sentir-se millors també ens fa sentir-nos millor amb nosaltres mateixos.

El dimecres amb començar del tema de aquest any d’Aula Mobil. El tema serà la diversitat sexual i de gènere. Després de parlar d’això, vam veure unes escenes i tràilers de pel·lícules

que tenien a veure amb això. Després del pati vam començar el projecte d’hort i agenda 21 amb el Jordi Aisa i amb la Mónica. Vam parlar de els aliments de temporada i vam decidir plantar i sembrar cebes, faves i maduixes. Després vam fer una fitxa amb els passos a seguir per sembrar faves. A la tarda vam començar el projecte d’aniversaris amb el Santi i la Mónica.

El dijous vam anar a la biblioteca a llegir i buscar llibres per la classe. De tornada a l’escola vam passar pel Condis a comprar begudes per fer un experiment amb el Santi i la Mónica. Per la tarda vam començar a fer aquest experiment; vam veure la quantitat de sucre que contenien les begudes i vam bullir una Coca-Cola normal i zero per veure hi havia diferencies.


Aquí estan les fotos:





















No hay comentarios:

Publicar un comentario