VIsites

contadores para web

viernes, 25 de noviembre de 2016

Setmana del 14 al 18 de Novembre







El dilluns vam fer primer gimnàstica amb el Carles, desprès vam treballar el projecte de l’alimentació i consum responsable amb el Santi i la Mònica.

El dimarts vam estar preparant el treball previ a la activitat de cine al Cine Girona sobre tema dels refugiats amb la pel·lícula “Terraferma”. A la tarda a cinefòrum vam començar a veure una pel·lícula francesa que es diu “la família Belier”.

 

El dimecres vam anar al Cinema Girona a veure “Terraferma”, una pel·lícula del cicle de cinema i drets dels infants. La historia d’una família d’Itàlia, exactament d’una illa pesquera on la immigració es il·legal i esta prohibit de les persones de la illa ajudin als immigrants que arriben en llanxes pel mar. Aquesta família ajuden a una família africana i l’acullen en secret a casa seva. La pel·lícula parla del dilema que te la família italiana, per una banda no volen tenir problemes amb la llei però creuen que tenen la obligació moral d’ajudar als immigrants. També parla de la realitat de les persones que han de fugir dels seus països. A la tarda vam començar a pensar que farem per la festa de Nadal i per Santa Cecilia.

El dijous vam fer lectura, piscina, crèdits i  tallers. També vam tenir una sorpresa inesperada: vam venir de visita al cole el Jose i el Agustín, tot el mon es va posar molt contents i emocionats.

I per acabar, avui comença la lliga de futbol i un noi de la nostra classe esta convocat. I hem descobert que el Patricio pot escriure al ordinador sense mirar el teclat i ens fa molta enveja.




Molt bon cap de setmana!



No hay comentarios:

Publicar un comentario