VIsites

contadores para web

viernes, 11 de noviembre de 2016

SETMANA DEL 31 D'OCTUBRE AL 4 DE NOVEMBRE

Aquesta setmana va ser molt curta, perquè el dilluns i el dimarts va ser festa. 

El dimecres vam anar a la botiga "A pes". És una botiga que ven productes a granel, és a dir, que ho venen tot a pes. Ens van explicar que és millor comprar a granel perquè generem menys residus i evitem el malbaratament alimentari al comprar només la quantitat necessària. També ens van parlar del comerç de proximitat i dels productes ecològics. Al final vam fer un taller per elaborar el nostre propi muesli, i ens ho van regalar per endur a casa. Van ser molt amables i van tenir un detall molt maco amb un company que no pot menjar gluten, i li van regalar una pasta feta amb farina de pèsols. 
A la botiga hi havien cereals, fruits secs, fruita deshidratada, herbes aromàtiques i espècies, diversos tipus d'arròs, diversos tipus de pasta, farina, diversos llegums, cacau en pols, tes i cafès, galetes, vi, i alguns productes ecològics.
Aquella mateixa setmana el divendres va venir a l'escola una senyora a fer una explicació del que significa el consum responsable, que és no comprar més del que necessitem. La publicitat de vegades ens fa desitjar coses que tampoc són necessàries, i ens incita a consumir més.






No hay comentarios:

Publicar un comentario