VIsites

contadores para web

viernes, 3 de febrero de 2017

Setmana del 30 de Gener al 3 de Febrer

Dilluns:
El dilluns va ser el dia de la pau i ho vam celebrar a l’escola. Pel matí totes les classes ens vam dedicar a fer vaixells de paper i per la tarda cada classe va fer un petit acte relacionat amb la pau, nosaltres vam llegir frases de personatges que d’alguna manera havien lluitat per la pau.







Dimarts:
El dimarts pel matí vam fer mates amb la Lourdes i la Mònica. Els de la Lourdes vam estar treballant números parells i senars i vam sortir al carrer per mirar els números de les cases veïnes i els de la Mònica vam estar treballant les hores del rellotge i vam fer un joc de la tablet per aprendre les hores. A segona hora van fer llengua amb la Mònica i la Marta. Els de la Marta vam fer sopes de lletres de la pau i els de la Mònica uns vam fer jocs de llengua i altres van fer Audiència Pública. Desprès del pati vam començar a veure la pel·lícula de “Descubriendo a Forrester”, i per la tarda la vam continuar, però no la hem acabat encara.
Dimecres:
El dimecres pel matí el Patricio i el Dani van estar gran part del dia fent Audiència Pública per què al dia següent els dos anirien a la primera trobada d’intercentres de l’Audiència pública. Els altres a primera hora vam fer llengua amb la Mònica i la Marta i vam fer sopes de lletres. A segona hora va venir la Lourdes i vam fer geometria. Vam fer una activitat d’entreteniment lingüístic, vam jugar amb el tangram i vam fer una fitxa. Desprès del pati tota l’escola vam anar a assajar el ball de la classe de Cicle Superior A al pati. Per la tarda va venir el Santi i vam fer projectes. Vam continuar fent el projecte de jocs matemàtics.
Dijous:
El dijous durant tot el matí el Dani i el Patricio, juntament amb dos companys més de Segon de Secundària i els tutors de cada classe, van anar a la primera trobada d’intercentres de l’Audiència Pública. Els altres la primera hora vam fer lectura amb el Carles i desprès vam fer piscina. Desprès de piscina vam veure un reportatge d’un periodista anomenat Jordi Ébole sobre els refugiats. Per la tarda ja hi eren el Patricio i el Dani i vam fer crèdits normal.
Divendres:
Avui divendres, quan acabem de fer bloc, començaren a parlar del projecte d’Aula Mòbil, desprès del pati acabarem la pel·lícula, i per la tarda farem Educació Física amb el Carles.
Curiositats de la setmana:

Aquesta setmana hem fet carpetes per a tots els alumnes en el Drive de la classe i a partir d’ara intentarem fer-lo servir de forma habitual per treballar ja que hem descobert que és molt més pràctic. Hem de descobrir com va i adaptar-nos als programes i coses noves.

No hay comentarios:

Publicar un comentario