VIsites

contadores para web

lunes, 13 de febrero de 2017

Setmana del 6 al 10 de febrer

El dilluns pel matí vam fer educació física amb el Carles.  La resta del dia vam fer projectes amb la Mónica i el Santi. Estem treballant en el projecte de jocs matemàtics.
El dimarts vam fer mates amb la Lourdes i la Mónica. Els que anaven amb la Lourdes fer números parells i senars. I amb la Mónica vam fer problemes. Desprès del pati, com no hi havia tallers, vam començar a parlar de L’Aula Mòbil i, també, a veure la pel·lícula de “Los chicos del coro” que va proposar el Marc. Per la tarda vam acabar-la i ens va agradar.

El dimecres vam anar a la xarcuteria Bosch com a sortida de “El comerç i les escoles”. La primera part ens vam explicar que en aquella botiga feien el seus propis embotits i menjars preparats. Després ens vam passar a la sala on tallaven i elaboraven la carn. Ens vam ensenyar com tallar un pollastre, que s’ha de taller per les articulacions on hi es el cartílag perquè es mes tou i es fàcil de tallar, i diferents tipus de menjars que es podria fer. També ens va mostrar les parts i òrgans del pollastre, que molts d’ells eren semblants que els nostres (els òrgans que ens van ensenyar eren: el fetge, els pulmons, el cor). I també ens va ensenyar un òrgan que era el pedrer que serveix per triturar el menjar abans de passar a l’estómac. Una cosa que ens va impressionar va ser que el senyor que estava amb nosaltres en aquella sala va treure dos ossos de les cames de la vedella i eren molt grans comparats amb els del pollastre, va agafar un d’ells, el va tallar i ens va mostrar l’interior de l’ós, on hi havia el moll de l’ós, que es tou. Quan vam sortir de la sala, ens van ensenyar a com fer hamburgueses amb una maquina i cadascú es va fer la seva. 




















I quan vam sortir de la botiga, vam anar al supermercat a comprar ingredients per fer un entrepà de hamburguesa. Vam comprar formatge cheddar, enciam, tomàquets, ceba, pa de hamburguesa i quetxup. A la tarda vam fer taller de cuina. Primer vam tallar la ceba i el tomàquet, vam fregir la ceba i cadascú es va fer la seva hamburguesa a la paella i va fer-se l’entrepà al seu gust. 
El dijous vam anar a la piscina com sempre. Al migdia vam fer tallers i per la tarda crèdits.
I avui han vingut les noies de l’Aula Mòbil a explicar-nos sobre de que anava el tema d’aquest any i després ens han explicat la part teòrica (plans, tipus de curtmetratges, etc). Hem estat pensant com fer el curtmetratge i hem fet el storyboard per desprès passar-lo a net i el pla de rodatge, ja que el divendres que ve vindran a rodar. Tenim una molt bona idea i estem molt il·lusionats perquè ens quedarà bé.
Bon cap de setmana a tothom!



No hay comentarios:

Publicar un comentario