VIsites

contadores para web

viernes, 3 de marzo de 2017

Setmana del 28 de febrer al 3 de març

El dimarts vam anar al Mobile World Congress, que es una fira on es presenten noves tecnologies. Primer vam fer dos grups i cada grup podia anar on vulgues-hi, però a una hora determinada teníem que reunir-nos en un lloc. La primera activitat que vam veure va ser un espectacle que tractava sobre les modes del futur, la roba intel·ligent, etc. Desprès cada grup va anar a les parades que més els agradava a fer diferents activitats i tallers. Ho vam passar molt bé i ens van regalar una samarreta a cadascú. També va tornar la Ariadna (la noia de practiques).






El dimecres pel mati vam parlar de la casa de colònies, vam veure fotos i parlar sobre les activitats. Ens va semblar una casa molt maca. Desprès van venir les noies de l’Aula Mòbil a la classe per editar el nostre curtmetratge. Entre tots decidíem com el volíem organitzar. En una o dos setmanes ja ens ho enviaran acabat.




Quan elles van marxar vam acabar de veure la pel·lícula “Siempre Alice” i per la tarda vam continuar amb el projecte dels jocs matemàtics.

El dijous pel matí vam anar a la piscina, com sempre. Desprès vam fer tallers i per la tarda vam fer crèdits.

Avui a segona hora farem llengua amb la Mònica i amb la Marta. I per la tarda farem gimnàstica amb el Carles.



Bon cap de setmana a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario