VIsites

contadores para web

viernes, 26 de mayo de 2017

Setmana del 22 al 26 de maig

El dilluns pel matí vam fer gimnàstica amb el Carles. A segona vam fer projectes i vam parlar de les intoleràncies. Després del patí vam fer els intergrups de la festa de final de curs. Per la tarda ens vam acomiadar del Jofre perquè ja acabava de fer pràctiques a l'escola i ens va portar berenar.

El dimarts al matí vam anar a l'Ajuntament a veure a la Meritxell i al Patricio que eren els que llegien el manifest de l'Audiència Pública. Ho van fer molt bè.


 A la tarda vam fer cinefòrum i vam veure una pel·lícula que es diu En Busca de Bobby Fischer, que va sobre un nen que juga als escacs i va a
competicions.


El dimecres a primera hora vam fer projectes. Vam seguir parlant de les al·lèrgies i les intoleràncies. I després vam fer geometria amb la Lourdes. Després del patí vam parlar de la higiene personal. I per la tarda vam fer un pa de pessic sense gluten ni lactosa que ens va donar la recepta la mare del Marc. Ens va quedar bastant bo i tots vam poder menjar del mateix pastís.







El dijous pel matí vam fer piscina. Després vam continuar amb l'assaig de la festa de fin de curs i els intergrups i per la tarda vam acabar de veure la pel·lícula.

Avui, després d'escriure aquesta entrada, farem llengua, després del patí dinàmiques i a la tarda educació física.

Bon cap de setmana!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario