VIsites

contadores para web

lunes, 23 de octubre de 2017

Setmana del 16 al 20 d'octubre

El dilluns vam fer bloc i després a educació física vam fer jocs d'agilitat i coordinació.


Després del pati, a l'hort, amb el Santi i la Mireia vam plantar: faves, mostassa i  pèsols.
A la tarda els de taller de cuina vam fer creps de xocolata, els de marqueteria ja estem acabant els nostres primers projectes i els de curtmetratges hem començat a parlar del curt que farem.


A mates amb la meitat del grup hem fet una activitat sobre les hores importants a l'escola i a llengua amb l'altre meitat vam fer una activitat per saber com s'escriuen els nombres en català.





Al Crèdit de Cultura Musical hem començat un mural interactiu. Cada setmana anirem investigant sobre diferents tipus de música i estils musicals, generarem còdis QR amb els videoclips linkats i ho penjarem al menjador per a que tota l'escola pugui gaudir i aprendre veient els vídeos des de les tablets.



Dimarts a la tarda vam començar a veure una pel.lícula francessa molt maca que es diu "La família Belier"



Dimecres vam començar un nou projecte: L'Edad Mitjana. Anirem investigant i aprenent al llarg del curs, farem sortides, mirarem vídeos, llibres, fotografíes, ... Ja hem demanat la col.laboració a les famílies i algunes ja han començat a portar coses, com l'Ivan, que avui ens ha portat unes fotos xulíssimes de quan va anar a visitar Àvila.




Dijous al crèdit de cuina, cadascú va fer el seu propi crep i ens vam emportar la recepta a casa per poder seguir cuinant allà.




No hay comentarios:

Publicar un comentario