VIsites

contadores para web

viernes, 12 de enero de 2018

Hola 2018!!!

Després de tants canvis d'horaris al mes de Desembre i les vacances de Nadal al mig, recuperem la rutina i tornem a actualitzar el blog amb algunes novetats.
L'última setmana de Desembre, el Santi ens va dir que marxava a treballar a una altre escola. Ens vam posar una mica trists i sabem que el trobarem molt a faltar, però estem segurs que allà li anirà molt bé i li desitgem molta sort! Esperem que ens facis una visita algun dia, Santi!!!




Ara a l'escola vindrà la Sílvia enlloc del Santi. Amb ella farem experiments, hort i projectes. També estarà als patis i al menjador. Alguns ja la coneixíem del casal d'estiu i estem molt contents de tornar-la a veure. Benvinguda a Rel, Sílvia!!!





Aquesta setmana també ens hem hagut d'acomiadar de l'Ainhoa. Al Desembre ella i la seva família es van canviar de casa i l'escola li quedava molt lluny. Al final ha trobat una escola nova més a prop de casa seva i començarà el dilluns vinent. Avui ha vingut a buscar les seves coses i a despedir-se. Nosaltres li hem fet un àlbum amb dibuixos i escrits de tots i li hem desitjat molta sort.



A part de tantes novetats, la resta de la setmana ha anat molt bé! Hem començat el segon trimestre amb moltes ganes i nous projectes que ja us anirem explicant!



No hay comentarios:

Publicar un comentario