VIsites

contadores para web

viernes, 23 de febrero de 2018

Setmanes del 13 al 23 de Febrer



Divendres passat al Carnestoltes ho vam passar molt bé, ens van donar el premi a la porta més encantada i a la desfilada més creativa.
També vam fer discoteca, túnel del terror i a la tarda jocs. A la pàgina web de l'escola hi ha les fotos de tota la jornada per si voleu fer un cop d'ull!










La setmana pasada, els alumnes de Primer de Secundària A, van fer el seu projecte sobre l'Andy Warhol. Ens van ensenyar la feina que havien fet i ens van proposar una activitat per pintar les nostres cares i decorar el menjador. Aquest és el resultat!



També vam rebre la visita de la Carmé Maté, la directora de Serveis de Drets dels Animals de l'Ajuntament de Barcelona i ex-directora del Zoo de Barcelona. Ens va explicar moltes coses, ens va ensenyar alguns vídeos d'animals i vam poder fer-li algunes preguntes que havíem preparat



Hem començat amb el Projecte d'Aula mòbil. Vam rebre a la Sílvia que ens va explicar en què consisteix el projecte i ens va explicar algunes nocions bàsiques d'audiovisuals. El tema d'aquest any és  "Islamoquè...?". Ara hem de prepara un curtmetratge que gravarem el proper dia que vinguin les noies d'Aulamòbil.


Seguim practicant amb el joc de geografia a la pissarra digital. Aquesta vegada hem buscat països d'Europa.


Hem rebut una molt bona notícia! La Paula, ha guanyat el Concurs de Punts de llibre del Comerç i les Escoles. Aviat el seu dibuix estarà a moltes botigues de Barcelona. Tots ens vam alegrar molt per ella i la vam felicitar!


Les estones de lectura dels dijous abans de la piscina. Podem llegir el que vulguem, llibres, còmics, revistes, ... el més  important és disfrutar amb la lectura i practicar una mica!


A Pixelart seguim fent coses xulíssimes com aquestes arrecades de cor que ha fet l'Améica!



Al taller de cuina, aquesta setmana hem aprés a fer arròs que ens serveix per a preparar moltíssims plats!



 A experiments farem un treball pesant i investigant el sucre ocult dels aliments que consumim a casa.



No hay comentarios:

Publicar un comentario